culinair

Wij houden zielsveel van het culinaire genieten. In België kookten we vaak en graag voor familie en vrienden. In onze B&B zetten we deze traditie voor onze gasten gewoon verder. Soms staat Dirk achter de kookpotten, soms Martine, maar meestal gezellig samen.

De dag begint tussen 9 en 11 uur met een gevarieerd ontbijt, telkens aangevuld met een wisselende verrassing. Wenst u een zacht gekookt eitje? Gewoon vriendelijk vragen, zo verloopt trouwens de standaardprocedure voor elk bijzonder culinair verzoek. Als het enigszins kan, gaan we hier graag op in.

U kan ontspannen ontbijten in onze ontbijtkamer of op één van de twee aansluitende buitenterrassen. Wilt u vroeger ontbijten omdat u een daguitstap op het programma hebt? Geen probleem, we staan met plezier voor u op. Ook het maken van een lunchpakket voor tijdens uw tocht behoort tot de mogelijkheden.

’s Middags voorzien we geen vaste lunch. Maar als de honger knaagt aan het zwembad, duiken we graag in onze keuken voor een lekkere snack. Een croque monsieur of panini hebben we zeker, misschien staat er zelfs wel lasagne te pruttelen in de oven.

Een drietal keer per week laten we onze kookkunsten ‘s avonds de vrije loop met een driegangenmenu, een gezellige barbecue, tappa’s, … of een heerlijke Spaanse paella. Voor deze laatste lokale specialiteit nodigen we graag een Spaanse vriend uit van het nabijgelegen dorp. Wie wilt, schuift aan.